Cursuri Pentru Invatarea Cuvintelor Pozitive Online in Limba Romana

Cunoașterea multor cuvinte pozitive este esențială pentru un vocabular pozitiv puternic. Un vocabular puternic pozitiv se poate dezvolta prin invatarea cuvintelor pozitive.

Un vocabular puternic pozitiv va îmbunătăți semnificativ comunicarea cu fiecare persoană din viața noastră: familie, prieteni, colegi de muncă.

Cunoașterea multor cuvinte pozitive ne va ajuta să înțelegem mai bine cărțile pe care le citim.

Un vocabular pozitiv abundent ne va face să avem rezultate mai bune referitoare la cursurile de dezvoltare personală la care participăm, deoarece vom începe să înțelegem toate secretele lor.

Cuvintele pozitive îmbunătățesc comunicarea internă (cuvintele pe care ni le spunem nouă înșine).

Calitatea vieții noastre depinde de cuvintele pe care ni le spunem nouă înșine.

Există o putere nelimitată în utilizarea cuvintelor pozitive, blânde și înțelepte în timp ce gândim.

De ce să urmați cursuri pentru învățarea cuvintelor pozitive?

Sunteți interesat să vă îmbogățiți vocabularul pozitiv.

Vreți să verbalizați mai des cuvinte precum recunoscător, binecuvântat, serenitate, iubire pură și lumină, bunătate iubitoare, acceptare și multe alte cuvinte și propoziții pozitive.

Vreți să știți care sunt emoțiile pozitive care vindecă diferite emoții negative.

Vreți să învățați sfaturi despre arta aprecierii, arta recunoștinței și arta fericirii?

Vreți să știți de ce ajută să spui că Nu simt bucurie acum, Nu sunt fericit sau Nu sunt recunoscător, în loc să spui că Sunt trist sau că Sunt deprimat. De asemenea, doriți să știți cum să transformați o afirmație negativă într-o afirmație pozitivă.

Vreți să știți ce este jurnalizarea pozitivă (positive journaling) și în ce fel poate aduce beneficii stării tale de bine. De asemenea, doriți să știți cum să faceți un jurnal pozitiv.

Cine va fi profesorul tău

Numele meu este Elena Daniela Calin și sunt fondatoarea Positive Words Research. Am început acest proiect în 2013 pentru că am cercetat cuvântul Recunoștință, apoi A aprecia și am văzut câteva legături interesante cu cuvântul Fericire.

Cercetez cuvintele pozitive de 8 ani.

Am făcut prima și singura listă de cuvinte pozitive în limba română.

A. făcut cea mai bună listă de cuvinte pozitive din lume în Engleză (lista are aproximativ 1400 de cuvinte pozitive). Apoi am făcut o altă listă de cuvinte pozitive care încep cu litere de la A la Z tot în Engleză (lista are în jur de 5000 de cuvinte pozitive). Apoi a tradus lista în alte 25 de limbi.

Am predat cursuri de cuvinte pozitive în școli, copiilor de diferite vârste, și am avut cursuri cu mulți adulți.

Mai jos este discursul meu de la TEDx despre puterea cuvintelor pozitive și câteva dintre concluziile bazate cercetările mele și despre Ora de Cuvinte Pozitive pe care am predat-o în diferite școli.

Detalii despre cursurile pentru învățarea cuvintelor pozitive

Cursurile sunt predate LIVE, online, în fiecare săptămână.

Cursurile pot fi individuale sau în grup, pentru adulți sau copii cu vârsta peste 7 ani (deoarece copiii trebuie să știe să citească și să scrie).

Cine dorește poate solicita să învețe, în același curs, cuvintele și în română și în engleză, astfel îmbunătățindu-și și vocabularul pozitiv în Engleză.

Există o taxă de plătit, dar este personalizată pentru fiecare participant, prin urmare poate fi negociată.

Trimiteți un mesaj folosind formularul de contact de mai jos și scrieți în mesaj că sunteți interesat de cursul online. Voi răspunde cu un e-mail oferindu-vă toate detaliile: prețul, ora cursurilor, link-ul de înregistrare online etc.

Folosiți formularul de contact de pe website pentru a mă contacta.

Te aștept cu drag să învățăm împreună cuvinte pozitive uimitoare, de care poate nici nu ai auzit, deoarece unele din cuvinte nu pot fi traduse în limba română.

Cursuri pentru invatarea cuvintelor pozitive